Ziarul ortodox Stylos Ortodoxias publică scrisoarea Pr. Matei Vulcănescu către Patriarhul Ioan al X-lea al Antiohiei (Partea B)

By pr. Matei Vulcănescu -
4 săptămâni ago

Ziarul lunar ortodox de largă circulație, Stylos Ortodoxias, publică articolul intitulat “Îmbrățișează Erezia Distorsionează Adevărul” (in Februarie 2024, anul 24, nr. 262, pg.26-27)
Articolul spune urmatoarele:

Pseudo-sinodul de la Kolymbari (Creta, 2016) și hotărârile sale nu numai că au rupt unitatea Bisericii Ortodoxe, dar mai mult de atât, cu timpul, au acționat coroziv și au divizat poporul lui Hristos! Scrisoarea pr. Matei Vulcănescu către Patriarhul Ioan al Antiohiei prezintă o dovadă clară a confuziei teologice care predomină în sânul Bisericii Ortodoxe! În numele unei false unități cu papiștii și alți eretici, Adevărul și Sfintele Canoane sunt distorsionate și Tradiția este călcată în picioare...
Scrisoarea inconfundabil de mărturisire a pr. Matei, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să o publicăm integral, prezintă declinul și căderea de la credința ortodoxă a celor cărora li s-a încredințat să o protejeze…

O scrisoare de mare însemnătate a pr. Matei Vulcănescu către Patriarhul Ioan al Antiohiei care evidențiază confuzia teologică ce predomină în cadrul Bisericii Ortodoxe și marea responsabilitate a Patriarhiei Ecumenice pentru divizarea turmei creștine!
PARTEA B

Show Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Biserica Ortodoxă este universală - Blog personal al Părintelui Matei Vulcanescu