Parintele Teodoros Zisis va conferentia la Constanta (29 Mai, ora 6, Casa de Cultura) cu binecuvantarea IPS Teodosie

By pr. Matei Vulcănescu -
11 ani ago

Parintele prof Teodoros Zisis, initiatorul Marturisirii de Credinta impotriva Ecumenismului si capul sinaxei antiecumeniste a clericilor si monahilor de la Volos va conferentia la Constanta pe data de 29 mai, ora 6 pm la Casa de Cultura a Constantei.

Tema conferintei va fi “Edictul de la Mediolan si conceptul de toleranta religioasa”
Va rugam sa veniti cu intrebari antiecumeniste, avand marea ocazie de a primi raspunsuri autentice din partea celui mai mare patrolog de limba greaca in viata (pr Teodoros Zisis)

organizator: Arhiepiscopia Tomisului

Show Comments (0)

0 thoughts on “Parintele Teodoros Zisis va conferentia la Constanta (29 Mai, ora 6, Casa de Cultura) cu binecuvantarea IPS Teodosie”

  1. Da-ti lauda Lui Dumnezeu,ca astfet de slujitori nu sint multi,indrazneala si dragostea pentru Sfinti Parinti care s-au jerfit in lucrarea lor de a curata mucegaiul si putreziciunea mintilor intunecate si care nu au cedat de-a lungul timpurilor,reinviind cu indrazneala si primind hrana din partea a unor ierarhi ortodoxi,in numele tolerantei si a gindirii la o intoarcere a lor .Aceasta este doar o iluzie,o incalcare a invataturii noastre.

  2. De ce nu anuntati ca aceasta conferinta a fost interzisa de catre Patriarhie in conditiile in care stiti dinainte acest lucru?!?!?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Biserica Ortodoxă este universală - Blog personal al Părintelui Matei Vulcanescu